Testimoniale

Vera

"Masajele Andreei Croitoru sunt complexe și complete pentru că ea combină mai multe tehnici de masaj. Ambianța din salonul ei este primitoare și relaxantă. Masaje plăcute vă doresc!"

Andreea Elena

"Andreea, tipul meu de masaj preferat este Lomi Lomi. Pentru necunoscători, acest tip de masaj hawaian are o vechime de cel puțin 2000 de ani. Terapeuții antici ce utilizau Lomi Lomi (preoții Kahuna) erau maeștri în masaj de vindecare și practicau această artă cu dragoste și în strânsă legătură cu natura. Credința lor era că problemele fizice și bolile sunt o cauza a emoțiilor reprimate, a dizarmoniei psihice și spirituale. De asemenea, masajul era concentrat pe descoperirea zonelor cu blocaje energetice.

Mulțumesc că ai readus această comoară zilelor noastre. Avem nevoie să redescoperim natura și adevăratul nostru potențial. Despre cum mă simt în timpul masajului !? ... Pur și simplu mă transpune în altă lume. Uneori simt emoții ce mă fac să plâng sau să râd și asta pentru că undeva în corpul meu energia lucrează la un potențial ridicat și deblochează.

Deși după o ședință de masaj reacția este să mergi să dormi,uite că Lomi Lomi te trimite direct la treabă, și te motivează să rezolvi cât mai multe din treburile cotidiene pentru că ai un nivel de energie și conștientizare ridicat.

Sunt multe de spus despre asta, dar și mai multe de simțit. Până nu îl încerci nu îți poți da seamă cu adevărat de beneficiile lui.

Te îmbrățișez Andreea și multă energie îți doresc! "

Raluca

"Masaj high-profile. Vibrezi pe niveluri înalte ale sinelui tău, te purifici și inspiri relaxare prin toți porii. Recomand cu cea mai mare încredere colaborarea cu Andreea, bazată pe experiența proprie de 3 ani, ani în care am învățat să cer și să primesc răspunsurile îndelung căutate!"

Luiza

"La Andreea aveți parte de atingeri mătăsoase și de un răsfăț al simțurilor, dăruite din toată inima!"

Ionuț Iulian Ungureanu

"Masajul pentru Andreea este o artă! Poți să simți pasiunea ei pentru masaj chiar de la depărtare. Este un suflet menit să ofere vindecare și susținere. Recomand cu drag terapiile Andreei și energia ei molipsitoare. Are farmecul de a te relaxa și de a te purta prin locuri nemaivăzute."

Catinca Alexandra

Îmi ofer mie însămi darul de a opri timpul în loc și de a mă abandona total relaxării și regenerării. De fiecare dată când merg la ea la masaj, știu că merg pe mâinile cele mai bune, ale unei profesioniste și ale unui om care face lucrurile cu o dăruire de care fiecare dintre noi ne putem lăsa inspirați. Fiecare parte a corpului este tratată cu respect și cu răbdare, liniștea se așterne ca un văl de mătase, dând voie corpului și minții să se liniștească complet, astfel încât te regăsești tu cu tine, dezgolit de orice măști, griji, îndatoriri sociale, în clipe prețioase de respiro și de meditație. Masajul pe care îl oferă Andreea clienților ei semnifică nu doar relaxare ci și o formă de autocunoaștere. În urma masajului mă simt de fiecare dată mult mai ușoară, relaxată și cu o armonie deplină între trup, minte, suflet. Recomand cu deplină încredere să mergeți la ea, deoarece nu veți regreta ci din contră, eu spun că veți aștepta cu nerăbdare următoarea ședință!"