Ritual de armonizare a energiei sexuale feminine

Cele mai multe dintre blocajele care apar la femei sunt la nivelul energiei sexuale și pot avea repercursiuni serioase în toate aspectele vieții. Energia sexuală reprezintă forța vieții, însăși creația, ea fiind cea care pune în mișcare întreg Universul prin ciclul: naștere, viață, moarte.

Cu toate acestea, foarte puține femei sunt conștiente de energia lor sexuală și de mecanismele de funcționare ale acesteia. Ca și copii, până să ne naștem, ne dezvoltăm și ne formăm în pântecul mamei. În perioada intrauterină, acela reprezintă întregul nostru Univers.

Prin cordonul ombilical se transmit informațiile de la mamă către făt, ceea ce înseamnă că absorbim, ca o sugativă, până la nivel celular gânduri, emoții, sentimente, abilități, traume nerezolvate ale generațiilor anterioare, trăsături fizice și psihice.

Apoi, după naștere, pătrundem într-un alt univers, și anume cel exterior sau lumea fizică.

Dar ce ducem cu noi mai departe?

În ce măsură suntem predestinați să trăim anumite experiențe de viață și în ce măsură avem cu adevărat liberul arbitru pentru a ne alege destinul?

Cele două lumi, viața intrauterină și cea pământeană se unesc într-un punct comun, adică prin materializarea energiei sexuale, însăși prin actul conceperii unei noi forme de viață.

Această energie nu are ca scop doar procrearea, căci, odată echilibrată și utilizată în mod conștient, poate să aducă multe beneficii pe toate planurile, fiind o temelie importantă și puternică.

Dezechilibrele la acest nivel pot duce la frustrări, agresivitate, frici, dorință de control, anxietăți, atașamente, obsesii, instabilitate emoțională, alegerea unui partener de cuplu nepotrivit, programe (auto)distructive, rigiditate, autosabotare, frigiditate, probleme financiare.

Dacă toate acestea se vor perpetua, în timp, se va putea ajunge la multe boli și infecții la nivelul organelor genitale, sânilor, rinichilor, precum și la sistemul endocrin și limfatic. Orice boală este formată de fapt de un anumit sistem de credințe nefavorabile. Odată eliberate mecanismele, odată învățate lecțiile, odată transformate tiparele, omul are capacitatea de a se armoniza.

*Femeie, cât de mult te accepți, te iubești și te onorezi în trupul tău?

*Femeie, cât de conștientă ești că porți în vaginul și uterul tău amprenta karmică a familiei din care faci parte, pe toată linia maternă și paternă a neamului?

*Femeie, cât de mult reușești să te bucuri de senzualitatea, creativitatea și sexualitatea ta fără să te judeci, fără să ai sentimente de vinovăție, rușine sau conflicte interioare?

*Femeie, cât de mult conștientizezi că meriți să iubești și să fii iubită pentru ceea ce reprezinți cu adevărat?

*Femeie, cât mai ai de gând să repeți modelele relaționare nesănătoase?

În acest moment, vin în întâmpinarea ta cu ritualul de armonizare a energiei sexuale, care are rolul de a-ți curăța, vindeca, apoi echilibra energia sexuală. Ţin să menționez faptul că această procedură se va efectua DOAR la distanță, indiferent de orașul sau țara în care te vei afla.

Acum este momentul să te valorifici mai mult, să te pregătești pentru activarea darurilor sacre feminine și să-ți dai voie să strălucești în toată splendoarea ta.

Acest ritual este pentru tine dacă:

– ești o femeie cu manifestări excesiv yang (masculine) și dorești să îți cunoști, accesezi, în egală măsură, latura feminină;

– dorești să rămâi însărcinată și nu ai reușit până acum;

– dorești să te accepți, să te integrezi și să te onorezi mai mult în corpul tău de femeie;

– dorești să scapi de bagajul karmic relațional pe linie maternă și paternă(atât cât îți este permis divin);

– dorești să rupi toate atașamentele față de fostele relații de cuplu;

– dorești să te bucuri de erotismul tău în mod conștient și asumat;

– dorești să creezi o temelie pentru a atrage în realitatea ta o relație de cuplu armonioasă;

– dorești mai multă vitalitate, încredere de sine;

O energie sexuală armonizată aduce după sine bucurie, pasiune, blândețe, gingășie, grație și prosperitate.

Pașii ritualului:

  1. Interviu cu beneficiara, cuprinde o sesiune de întrebări necesare înaintea începerii procesului de armonizare a energiei sexuale;
  2. Meditația de armonizare a energiei sexuale;
  3. Terapie după armonizarea energiei sexuale cu indiciile și informaţiile specifice, în mod personalizat, de la caz la caz;

Onorariul pentru acest ritual începe de la 310 Ron, personalizat, în funcţie de fiecare caz în parte, pentru persoanele din țară si 70 Euro pentru cele aflate în străinătate.

Acesta se va efectua numai pe bază de programare individuală, stabilită de comun acord.

Important: Plata se va face cu 24 h înainte de programarea propriu-zisă.

Înscrierile vor începe de la 1 octombrie 2019, fără un termen anume de încheiere, în funcţie de cererile voastre si programul meu.

*** Menționez că acest ritual nu-ți va schimba peste noapte realitatea, însă cu siguranță va fi un deschizător de drum intens și viu ce te va duce către armonizarea energiei tale sexuale și a întregii tale vieţi.  Prin el, vei avea oportunitatea să te conectezi mai bine la esența și intuiția ta, să faci alegeri mai conștiente, să scapi de bagajul karmic familial și relațional, să ai mai multă claritate, să conștientizezi că meriți să trăiești ceea ce îți dorești, să îți crească puterea de materializare. Bineînțeles că toate acestea vor fi însoțite de partea de acțiune, adică munca ta individuală mai departe.

Femeia din mine onorează femeia din tine! Dacă simți că acest ritual te cheamă, cu siguranță vei avea de primit multe daruri prin el, în funcție de cât de deschisă, hotărâtă și pregătită vei fi.

„Femeia, fascinantă în frumuseţea ei, încarnează misterul Creaţiei şi, totodată, misterul Ființei, a tot ceea ce este şi devine, a tot ceea ce naşte şi renaşte” Mircea Eliade

Meriți să fii ceea ce ești menită, în toată măiestria Sinelui tău, aici și acum!

Fă acum o programare!