Uncategorized

Placido Domingo Jr. – pentru prima data la Craiova!

Pe 20 aprilie 2019, incepand cu ora 20:00, a avut loc pentru prima data, in Craiova , concertul sustinut de Placido Domingo Jr. , alaturi de alte nume de impact din lumea muzicala, atat la nivel national, cat si international.

Gazda evenimentului a fost: Sala Polivalenta din Craiova, loc in care Placido Domingo Jr. a fost acompaniat de Orchestra Simfonica a Filarmonicii ”Oltenia” – Craiova, alaturi de dirijorului Marius Hristescu.

Placido Domingo Jr.  imbina muzica clasica, cu ritmuri care amintesc de epoca swing, impletite cu o baza solida de jazz, denotand originalitate.

 

 

Preferata publicului din editia acestui an de Eurovision: Laura Bretan, a fost una dintre invitatele speciale prezente la acest eveniment. Pe mine personal m-a impresionat prin naturaletea ei, inca de la primul impact vizual. Rochia ei rosie emana pasiune si inocenta concomitent, in timp ce machiajul discret ii imbraca chipul intr-o aura de mister. In momentul in care a inceput sa cante, de la startul si pana la finalul spectacolului, simteam emotia si profunzimea transmise prin vocea sa vibranta, care se imbinau perfect cu expesia faciala autentica.

 

 

 

O alta voce speciala, a fost reprezentata de soprana Irina Polivanova, care iese in evidenta prin vocea sa puternica si inconfundabila. Totodata, recunosc ca m-a suprins in mod placut rafinamentul si eleganta sa.

 

 

Din punctul meu de vedere, a fost o seara de nota 10 +,  care a venit sa ne intampine cu un spectacol fascinant, pe noi, cei prezenti in sala, cat si pe cei care vor avea ocazia sa urmareasca varianta video a spectacolului.

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.