Masajul la 4 mâini – Armonizare YIN-YANG

Masajul la 4 mâini sau masajul în tandem este un masaj originar din Tibet. Acest masaj se realizează de către doi terapeuți care efectuează manevre în același timp, în mod complementar și prin sincronizare. Secretul reușitei unui astfel de masaj este determinat de armonia coordonării mișcărilor terapeuților.

De exemplu, pe durata unei ședințe obișnuite de masaj, creierul încearcă să mențină legătura cu realitatea fizică. Astfel, atenția se mută de multe ori spre urmărirea gesturilor făcute de maseuri.  Un mare avantaj, în cazul masajului în tandem, este acela că mintea nu mai poate fi capabilă să urmărească manevrele celor 4 mâini și se abandonează mai mult și mai profund în starea de relaxare și detașare.

Alte beneficii:

- toate efectele mentale, emoționale, energetice, fizice sunt simțite și primite LA DUBLU;
- armonizarea celor două tipuri de energii YIN-YANG,  feminin-masculin prin complementaritate, întregire.

Acest tip de masaj este potrivit pentru persoanele care se află într-o relație de cuplu, deoarece ajută la o mai bună reconectare cu Sine, implicit și cu partenerul de viață, lucrând pe deblocarea energiei sexuale și deschiderea inimii.

În același timp, este potrivit pentru persoanele singure, fie că își doresc sau nu o relație. Acesta aduce blândețe, flexibilitate, crește iubirea de sine și conduce către acceptarea propriului corp așa cum este. Cel mai important factor este că poate facilita deschiderea către o relație armonioasă.

E despre a învăța să PRIMEȘTI și să DĂRUIEȘTI CU ADEVĂRAT!

E despre a conștientiza că meriți să iubești și să fii iubit/a pentru ceea ce ești, OMULE!

Dă-ți voie să-ți hrănești trupul și spiritul cu grijă, atenție, compasiune, dar și fermitate, acolo unde este cazul!

Dezbrăcat de dureri, suferințe, vinovații, neincrederi. Îmbrăcat cu liniște, zâmbet, adiere, sunet, răbdare, curgere și afecțiune.

PS: Menționăm că acest masaj nu este unul erotic și nu presupune atingerea zonelor intime.

Masajul e o terapie prin atingere, nonverbală, de la suflet la suflet. Efectele terapeutice fizice și energetice diferă de la un caz la altul și în funcție de Dreptul Divin al fiecărei persoane în parte.

Masajul acționează pe termen îndelungat de la efectuarea ședinței propriu-zise. Ca terapeuți, deschidem, facilităm și susținem aceste procese, urmând ca munca interioară, constientizările și acțiunile să fie făcute exclusiv de beneficiari. Nu ține de responsablitatea noastră cum dorește cineva să valorizeze sau nu... ceea ce primește prin intermediul acestui masaj.

Menționăm faptul că ne rezervăm dreptul de a selecta dintre persoanele doritoare.

Frecvența și numărul ședințelor este stabilită în mod intuitiv, de comun acord și în funcție de disponibilitatea terapeuților.

Dacă te simți pregătit/a, contactează-ne pentru o programare!


Masajul la 4 mâini - Armonizare Yin-Yang - 60 minute - Începând de la 400 Ron, personalizat, în funcţie de fiecare caz în parte.

%d blogeri au apreciat: