Masajul de relaxare cu boluri tibetane

 

Masajul de relaxare cu boluri tibetane este un masaj de relaxare, urmat de 20 de minute de masaj vibrațional cu boluri tibetane.

Aceste boluri sunt instrumente muzicale utilizate de secole în Orient, ca susținere sonoră pe parcursul meditațiilor și rugăciunilor din practica budistă. Acestea au în general 7 metale ce sunt în corespondență cu cele 7 planete ale Sistemului Nostru Solar: aur-Soare, argint-Luna, mercur-Mercur, cupru-Venus, fier-Marte, staniu-Jupiter, plumb-Saturn.

Ele produc un sunet fundamental din care se desprind alte ecouri de diferite înălțimi, care păstrează o legătură melodioasă între ele și a căror sonoritate se menține multă vreme.

Sunetul principal produs de boluri este sunetul OM, care stă la baza Creației. Aceste sunete aduc o liniște interioară, mai mult decât o simplă relaxare, căci ajută la producerea de unde alfa și theta, care generează stări de meditație profundă.

Masajul cu boluri tibetane îmbină beneficiile masajului sonor cu beneficiile masajului de relaxare. Acest gen de masaj lucrează în mod global, atât asupra corpului fizic, cât și a corpurilor subtile.

Cum se efectuează?

Bolurile tibetane se așează pe corpul persoanei sau în jurul acesteia, fiind recomandat ca persoana să fie acoperită cu un prosop sau un cearșaf.

Cum funcționează?

Datorită pătrunderii intense a vibrațiilor în țesuturi, sunetul atinge zone care, în mod normal, nu pot fi abordate prin alte stiluri de masaj.

Beneficiile masajului de relaxare cu boluri tibetane:

- relaxarea profundă;
- echilibrarea emisferelor cerebrale;
- armonizarea corpurilor subtile;
- starea de pace și de calmitate;
- stimularea creativității;
- creșterea capacității de a intra cu ușurință în stări de meditație;
- alchimizarea stărilor de nevozitate

 


Masajul de relaxare cu boluri tibetane: 60 Minute masaj tactil + 20 Minute masaj vibraţional boluri tibetane - Începând de la 260 Ron, personalizat, în funcţie de fiecare caz în parte.

 

%d blogeri au apreciat: