Masajul cu pietre vulcanice sau Hot Stone Massage

Masajul cu pietre vulcanice sau hot stone massage este unul dintre cele mai apreciate terapii prin masaj din întreaga lume, atât ca și tehnică, cât și ca efecte.

De exemplu, în cultura nativ americană, terapia cu pietre fierbinți era folosită mai ales în timpul ceremoniilor „lojă de sudoare”, ca un ritual de îmbăiere, modalitate de a facilita curățarea trupului și a spiritului.
În clinicile de specialitate mai poartă și denumirea de Terapie Geotermală.
Acest tip de masaj este special chiar prin elementele ce îl compun: apă, piatră, miresmele îmbietoare ale uleiurilor terapeutice, precum și căldura generată de roci.

Masajul cu pietre vulcanice este mai mult decât o masare a corpului cu pietre încălzite. El reprezintă o procedură multidimensională care ajunge până în adâncul sufletului.

Cum funcționează?

Acest masaj lucrează pe tot corpul, având rolul de crea o senzație profundă de relaxare. Căldura pietrelor încălzește pielea, ceea ce permite o mai bună absorbție a uleiurilor utilizate. În același timp pregătește musculatura corpului pentru ca terapeutul să poată ajunge mai ușor în straturile profunde ale mușchilor.

Pietrele folosite sunt de mărimi diverse fiind încălzite în cuve speciale. Aplicate pe trup, aceste pietre oferă o senzație de căldură continuă prin tot corpul. Asta face ca beneficiile masajului să fie receptate fizic și emoțional mult mai bine.

Cum se efectuează ?

Terapeutul va masa corpul utilizând unele pietre, iar pe altele le va așeza în locuri strategic alese, cum ar fi coloana vertebrală, gât, palme, tălpi, etc.
Masajul cu pietre calde este indicat pentru persoanele mai friguroase sau care au mereu mâinile și picioarele reci.

Masajul cu pietre calde este de asemenea ideal pentru cei care au nevoie de o masare făcută în profunzime, dar nu suportă presiunea crescută sau apăsările profunde.

Beneficiile masajului cu pietre vulcanice :

  • Accelerează procesul de eliminare a toxinelor;
  • Diminuează durerile musculare, spasmele și cele articulare;
  • Îmbunătățește circulația limfatica;
  • Echilibrează chakrele;
  • Calmează mintea, reduce stresul;

Masajul cu pietre vulcanice: 60 Minute – Începând de la 210 Ron, personalizat, în funcţie de fiecare caz în parte.


Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: