Masajul cu bețe de bambus

Din punct de vedere istoric, masajul cu bețe de bambus provine din zona asiatică, mai exact Japonia sau China. Bambusul are însă mai multe întrebuințări și poate să fie folosit în diverse contexte, precum:

- în colțurile din cameră, pentru prosperitate;

- sub pat, pentru a absorbi umiditatea din încăpere;

Bambusul se mai numește și "lemnul cu viață veșnică'', căci, chiar și după ce este tăiat, are capacitatea de a se regenera. Își mai găsește locul în artă sau ca instrument muzical, reprezentând energia vitală, fertilitatea, pacea. În același timp, a ajuns să fie o unealtă pentru manifestarea creativității și a spiritualității.

În masaj:

- manevrele executate cu bețele de bambus, vin ca un plus pentru masajul clasic, oferind mai multă profunzime și diversitate a mișcărilor;
- bețele de bambus pot fi interpretate ca fiind prelungitoare ale degetelor;

Principala tehnică a acestui tip de masaj presupune îmbinarea netezirilor cu rotiri și alunecări, efectuate din încheietura mâinii. Înainte și după fiecare folosire, bețele sunt curățate și dezinfectate, iar în timpul procedurii este necesar să fie permanent unse cu ulei. Masajul cu bețe de bambus are efecte terapeutice puternice, acționând atât în plan fizic, cât și în plan psihic. Pare riguros, dacă ne luăm după aparențe, dar în realitate este un masaj blând, care ajută la îmbunătățirea sistemului circulator. Este  ideal atât pentru femei, cât și pentru, bărbați, indiferent de vârstă.

Beneficiile masajului cu bețe de bambus:

- înlătură senzația de greutate în picioare;
- ajută la eliminarea apei din organism, în cazul persoanelor care au retenție de apă;
- combate stresul
După un astfel de masaj, regenerarea organismului continuă și noaptea, în timpul somnului, căci bețele de bambus au capacitatea de a amplifica procesul de armonizare dinspre exterior, spre interior. Masajul cu bețe de bambus este perfect pentru persoanele care vor să se relaxeze, să se abandoneze în curgerea vieții. În contact cu pielea și uleiul, bambusul, odată cu mișcările de alunecare, rulare și presiune ușoară, restabilește un echilibru vascular. În acest fel poate să apară ca efect imediat încălzirea corpului persoanei masate.

Masajul cu bețe de bambus: 60 Minute - Începând de la 210 Ron, personalizat, în funcţie de fiecare caz în parte.

%d blogeri au apreciat: