Evenimente

EDUCATIE despre blogging – DIGITAL PARENTS TALKS

Intr-una din sambetele lunii aprilie, am avut ocazia sa particip la workshop-ul ”Digital Parents Talks” destinat bloggerilor si jurnalistilor, la Ramada, in Craiova. Dupa denumire parea ca este recomandat numai parintilor, dar se pare ca destinat unei arii mult mai extinse si anume tuturor celor interesati de blogging.

Acest eveniment a fost parte dintr-un proiect marca ParentingPR si a fost sustinut de LIdl si BCR.

Cu acest prilej, am avut placerea sa o cunosc pe Lavinia Pavel si pe Anca Nicolaescu. Acestea, impreuna, au facut tot ce le-a stat in putinta pentru a deschide tot mai mult orizonturile in ceea ce priveste lumea bloggingului, pentru toti cei care au fost prezenti la workshop.
Inainte de a ne clarifica in multe aspecte, Anca a pus mai multe intrebari la care fiecare din noi si-a gasit propriile raspunsuri. De exemplu, unele din intrebarile esentiale a fost: ” Cine sunt eu in mediul online ? ” si  ”Cum construim un brand personal?”! Totodata, ea ne-a inspirat prin povestea ei, comunicandu-ne despre experienta ei profesionala si despre etapele evolutiei sale.
Pentru mine, aceste informatii au venit ca painea calda, la momentul cel mai potrivit, pentru ca mi-am deschis site-ul de curand si chiar cautam sa ma documentez cat mai mult in acest sens.
Ca tot veni vorba de asta, daca vrei sa te apuci de blogging si ai nevoie de ghidare persoanala, Marian Buzarnescu este mana mea dreapta in sensul acesta si vi-l recomand tuturor cu draga inima. El se ocupa de partea tehnica a blogului meu.
Mai departe, a urmat Lavinia, care ne-a explicat ce inseamna SEO si cum ne poate ajuta.

Dar… fiti pe faza: suprizele placute de la Digital Parents Talks nu s-au terminat aici!

Dupa pauza de pranz, am mai avut parte de un curs de educatie financiara, Scoala de bani, ce i-a avut ca traineri pe Adrian si Coralia, de la BCR!
Acestia ne-au invatat cum sa fim mai responsabili cu cheltuielile noastre si cum sa ne gestionam mai eficient veniturile.
La final a urmat o poza de grup, cu toti cei prezenti, dupa cum puteti vedea in imaginea de mai jos:
Poza de grup la Digital Parents Talks
Poza de grup la Digital Parents Talks
Acest eveniment m-a ajutat sa devin mai lamurita, mai organizata, mai increzatoare si mai pregatita sa aplic cat mai mult, in ritmul si felul meu. In plus, am fost bucuroasa sa revad oameni dragi si sa socializez.
Pentru toate acestea sunt recunoscatoare Ascociatiei Bloggerilor Olteni, trainerilor, precum si sponsorilor BCR si Ldl.

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.