Despre Mine

Există legi pentru aproape toate domeniile activității umane, dar nu există lege care să ne împiedice SĂ DĂRUIM atât cât putem și atât cât dorim ♥

Mă numesc Andrea Croitoru, sunt terapeut-maseur. Încă de mică am avut o sensibilitate aparte kinestezică și tactilă, ceea ce m-a făcut să fiu curioasă și receptivă la artă în toate formele ei, în special la masaj și la tot ce ține de dezvoltarea personală și spirituală. Consider că, înainte de toate, cel mai important este să avem grijă de corpul nostru fizic prin dragoste, grijă, respect. Totodată, este recomandat să acordăm atenție deosebită corpului mental-spiritual-sufletesc, căci acesta ne poartă și ne dezvoltă în toate aspectele vieții, indiferent că suntem conștienți sau nu. După părerea mea, pielea reprezintă o punte de legătură prețioasă între planul fizic și cel spiritual, putând fi explorată în moduri infinite. În viziunea mea, masajul este și o formă de terapie, căci trupul stochează informații, amintiri, senzații, sentimente. Este radiografia palpabilă a sufletului. Tipul de energie folosită de mine în timpul masajelor este predominant YIN, ceea ce înseamnă curgere, blândețe, totodată fermitate, atunci când este cazul. Toate acestea acționează puternic spre curățare, vindecare, armonizare – în funcție de receptivitatea fiecărei persoane.

Numele site-ului mi-a fost inspirat de ideea de dăruire, deoarece consider că fiecare dintre noi avem cel puțin un dar unic și depinde de noi să ne șlefuim și să ne punem în valoare la potențial maxim. Totodată, conceptul de d(h)arma îmi este călăuză, cuvântul d(h)arma fiind un termen spiritual indian care reprezintă cunoașterea, armonia interioară, perseverența, scopul vieții.

Toate acestea fiind spuse, te aștept cu drag, deschidere și respect, la cabinet, să descoperim împreună ce ți se potrivește cel mai bine în funcție de necesități și priorități, căci cel mai bun DAR pe care poți să ți-l oferi, este investiția în propria persoană, răsplata venind atât pe moment, cât și în timp, prin echilibrarea interiorului, cu exteriorul, în toate aspectele vieții.