Despre Mine

Despre mine pot spune atât de multe, însă cel mai important lucru este că am învățat să fiu Eu și să mă bucur de această viață oricum ar fi ea.

Există legi pentru aproape toate domeniile activității umane, dar nu există lege care să ne împiedice SĂ DĂRUIM atât cât putem și atât cât dorim. ♥

Mă numesc Andreea Croitoru și sunt terapeut-maseur, având o experiență de peste 4 ani în acest domeniu.

Încă de mică am avut o sensibilitate aparte kinestezică și tactilă, ceea ce m-a făcut să fiu curioasă și receptivă la artă în toate formele ei, în special la masaj și la tot ce ține de dezvoltarea personală și spirituală. Consider că, înainte de toate, cel mai important este să avem grijă de corpul nostru fizic prin dragoste, grijă, respect. Totodată, este recomandat să acordăm atenție deosebită corpului mental-spiritual-sufletesc. Asta deoarece ne poartă și ne dezvoltă în toate aspectele vieții, indiferent că suntem conștienți sau nu.

După părerea mea, pielea reprezintă o punte de legătură prețioasă între planul fizic și cel spiritual, putând fi explorată în moduri infinite. În viziunea mea, masajul este și o formă de terapie, căci trupul stochează informații, amintiri, senzații, sentimente. Este radiografia palpabilă a sufletului. Tipul de energie folosită de mine în timpul masajelor este predominant YIN, ceea ce înseamnă curgere, blândețe, totodată fermitate, atunci când este cazul. Toate acestea acționează puternic spre curățare, vindecare, armonizare – în funcție de receptivitatea fiecărei persoane.

Numele site-ului mi-a fost inspirat de ideea de dăruire, deoarece consider că fiecare dintre noi avem cel puțin un dar unic. Mai mult de atât, depinde doar de noi să ne șlefuim și să ne punem în valoare la potențial maxim. Totodată, conceptul de d(h)arma îmi este călăuză, cuvântul d(h)arma fiind un termen spiritual indian ce reprezintă cunoașterea, armonia interioară, perseverența și scopul vieții.

Acestea fiind spuse, te aștept cu drag, deschidere și respect, la cabinet, să descoperim împreună ce ți se potrivește cel mai bine în funcție de necesități și priorități. Cel mai bun DAR pe care ți-l poți oferi este investiția în propria persoană, răsplata venind atât pe moment, cât și în timp, prin echilibrarea interiorului, cu exteriorul, în toate aspectele vieții.

Certificări:

Facultatea de Psihologie – Bucureşti: Absolvire Iulie 2013

Consilier NLP integrativ – formare pe durata unui 1 an: Absolvit pe data de 13.07.2014

Consilier pentru Dezvoltare Personală – acreditat de Ministerul Muncii: Absolvit pe data de 03.08.2014

Tehnician Maseur – Acreditat de Ministerul Muncii: Absolvit pe data de 09.12.2014

Formare în Psihodramă Clasică pe durata a 4 ani: Absolvit pe data de 14.11.2015

Certificare masaj LOMI LOMI: Absolvit Iulie 2016

Certificare masaj INDIAN CHAMPISSAGE: Absolvit Martie 2017

Certificare masaj KOBIDO JAPONEZ: Absolvit Mai 2018

Inițiere în mantre tibetane: SET 1 + SET 2

Curs Qi Men: Iulie 2018

%d blogeri au apreciat: