Consultanță Mian Xiang

Mian Xiang reprezintă arta chinezească de citire a trăsăturilor faciale.

Aceasta a apărut în China antică ca o modalitate precisă de analiză a caracteristicilor unei persoane, precum și a destinului acesteia, în conformitate cu informațiile aflate pe chipul ei.

Există anumite trăsături fixe, precum și altele care se pot modifica, în funcție de vârstă, dar și în raport cu anumite transformări interioare puternice.

De asemenea, rolul operațiilor estetice la nivelul feței pot avea un impact extrem de puternic. Acestea sunt capabile să influențeze destinul în mod pozitiv sau nu, în funcție de anumite aspecte, extrem de precise, unice, de la caz la caz.

Principiile citirii feței:

– Fața pornește din inima!

> Adică arată tipul de personalitate și starea omului;

– Fața înregistrează evenimente!

> Adică se schimbă în funcție de ce trăiește omul;

– Fața oglindește interiorul!

> Adică felul în care arată chipul, descrie și sufletul.

Alte detalii extrem de valoroase le poți afla prin intermediul consultanței personalizate Mian Xiang, în ceea privește cariera, abundența, căsătoria, călătoriile, proprietățiile, relația cu rudele, sănătatea, colaborările, etc.

Totodată, Mian Xiang este util și în a efectua analize de compatibilitate pentru cupluri. Există la nivelul feței oricărei persoane 100 de puncte ce pot avea semnificații diferite.

Atât de mare este complexitatea.

De asemenea, forma buzelor, ochilor, urechilor, sprâncenelor, a chipului joacă un rol extrem de important în efectuarea unei astfel de analize.

Contribuția  ta este de 510 Ron pentru persoanele ce locuiesc în România și 120 Euro pentru cele aflate în străinătate.

Te aștept cu drag să descoperi MAGIA ȘI MISTERUL DE PE CHIPUL TĂU!

SOLICITĂ ACUM O PROGRAMARE!

O poți face printr-un MESAJ PRIVAT sau prin SMS la 0753. 047. 006.

%d blogeri au apreciat: