Evenimente

Daca e luna MAI, e Craiova Blog Meet 75 la Il Forno

Blogmeet #75 la Il Forno Pub&Grill

Seara buna tuturor, direct de aici de la Oltenia, sa va spun ce facui intr-o seara ploiasa de MAI !? Poi ma dusei cu veselie si voie buna la Craiova Blog Meet, cu numarul 75! Asta inseamna ca e a-75-a luna in care bloggerii se aduna in locuri variate, deosebite, savurand preparate delicioase si facand diverse activitati care le plac!

Hi hi…la mine abia a 2-a luna si deja mi-a intrat in sange! De aceasta data intalnirea a fost la IL FORNO! Ajung eu fuguta – fuguta. Nu era ora fixa impusa, dar mi-am propus sa ajung cat mai devreme, printre primii! Vin eu asa cu umbrela mea cea MOV, cum intru ma uit in oglinda, caci cei de la IL FORNO au o o oglinda mare si te vezi imediat cum sosesti in locatie! Fain, zic, numa’ bine, nu mai e nevoie sa mai merg pana la oglinda din baie pentru a-mi aranja parul ravasit de vant!

Intru eu asa frumos si deja cateva persoane erau la masa! Ma strecor si eu printre ei si incepem sa stam la taclale! Deodata, tot stand noi asa la povesti, curiozitati si zambete, simt un miros imbietor de PIZZA! Avand in vedere ca nu mancasem masa de seara, veneam de la cabinet dupa o zi de masaje, papilele mele gustative, prescum si simturile oflactive si vizuale erau deja foarte receptive si sensibile la stimuli! Apoi vad asa cu coada ochilui intai PIZZA mea preferata: QUATRO FORMAGGI!

QUATRO FORMAGGI marca Il Forno Pub&Grill
QUATRO FORMAGGI marca Il Forno Pub&Grill

Zic: o da, mi-au citit gandurile! Ador blatul subtire si gustul intens de 4 tipuri de branza, iar cei de la IL FORNO sunt preferatii mei dintotdeauna. Pe parte de livrari la domiciliu, am incercat mai multe variante, dar tot la IL FORNO m-am intors de fiecare data ! Pizza quatro formaggi e preferata mea, apoi mai este una cu fructe de mare de la ei pe care o ador.

Acum ma simt recunoscatoare ca pot sa mananc de la IL FORNO chiar la ei acasa!
Dupa ce s-a mai incins atmosfera, au urmat momentul sa facem ceva economie la energie, supriza serii fiind stringerea luminilor si aprinderea lumanarelelor de decor.

Acest moment a culminat cu o alta etapa si mai interesanta: am primit cu totii din partea casei desertul flambat, inghetata si foc in acelasi loc, dupa cum puteti vedea in imaginea de mai jos:

Desert Flambat
Desert Flambat

Dupa ce am mai savurat desertul, a urmat traditionala poza de grup, in care toata lumea a fost satisfacuta, bucuroasa de revedere si cu papilele gustative incantate la maxim.

Poza de grup - Blogmeet #75
Poza de grup – Blogmeet #75

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.